Het zijn nu de bedrijfswagenweken t/m 31 december

RIJD BINNEN 10 DAGEN WEG IN UW NIEUWE BEDRIJFSWAGEN
Tijdens de Bedrijfswagenweken kunt u heel veel voorraadvoordeel in uw zak steken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Fiat Ducato Heavy voor slechts € 24.235. Of een Talento voor € 16.660. Preuninger heeft een mooie selectie voertuigen voor u klaar staan. Dus tel uit uw winst. En rijd er binnen 10 dagen in weg! Het kan, tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken!

 

0% RENTE BIJ FINANCIERING OP ALLE DEALERVOORRAAD!
Als ondernemer wilt u niet alleen een bedrijfswagen die bij uw mobiliteitsvraag en transportbehoeften past. Hij moet het ook goed doen in uw portemonnee. En dat is tijdens de Bedrijfswagenweken zeker het geval. Omdat u bovenop het voorraadvoordeel ook kunt profiteren van financiering tot wel € 20.000,- looptijd 36 maanden tegen 0% rente bij financiering op alle dealervoorraad! Het loont dus zeker de moeite om voor 31 december naar Preuninger te gaan. De koffie staat klaar. 

 

LUXE VOOR EEN AANGENAME PRIJS
Ze staan allebei voor u klaar tijdens de Fiat Bedrijfswagenweken. De laatste exemplaren van de stoere, rijk uitgeruste, stijlvolle Talento Squadra. En de complete, krachtige en betrouwbare Fiat Ducato Exclusive. Deze exclusieve arbeidskrachten gaan voor u aan de slag tegen de best denkbare voorwaarden. De Fiat Talento Squadra full options met dubbele cabine is er al vanaf € 28.499 en de Ducato Exclusive al vanaf € 18.295. Zolang de voorraad strekt, direct rijden en alleen tijdens de Bedrijfswagenweken met 0% rente bij financiering

 

Snel in contact? Stuur een mail naar Fleetsales@preuningergroep.nl en wij nemen direct contact met uw op.


« Terug naar het nieuwsoverzicht

Voorraad

Er staan altijd meer dan 200 occasions voor u klaar

Bekijk onze voorraad

Meer informatie

U kunt contact opnemen met één van onze vestigingen. Of via het contactformulier.

Naar contactpagina

Klanten
onze klanten beoordelen ons met een

8,6