Vacature Service Adviseur Backoffice (m/v) (Fulltime)

Heb jij recent je MBO / HBO diploma behaald en wil je in de Automotive aan de slag?

 


Als Service Adviseur Backoffice bij Preuninger Automotive ben je verantwoordelijk voor het “eerste” (m.n. telefonische en digitale) contact met klanten die een afspraak willen maken voor onderhoud of reparatie werkzaamheden aan hun voertuig.

Jij bent de (voorbereidende) spil tussen de klant en werkplaats. 

Als een deskundige bepaal en vertaal je de wensen van de klant naar de werkplaats, bereid je tijdig werkorders voor en stemt met het magazijn af welke onderdelen benodigd zijn. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Na het klantbezoek, draag je zorg voor de juiste afhandeling. Je neemt contact op met de klanten en vraagt naar hun bevindingen van onze service. 

Indien gewenst en op verzoek van klant, plan je een vervolgtraject, met als uiteindelijke doel een optimale klanttevredenheid. 

 


Wie wij zoeken:

Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die van aanpakken houdt en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent communicatief sterk en klantgericht, ook op de momenten dat het druk is. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze relaties van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen en zij daar zo min mogelijk hinder van hebben

Je doelstelling is om de receptiegroepen van Preuninger Automotive optimaal te ondersteunen, met als doel, een optimale klanttevredenheid.

 


Vereisten:

Je bent vriendelijk, accuraat, energiek, flexibel en houdt van uitdagingen
Minimaal MBO-denkniveau
Werkervaring in een automotive bedrijf (bij voorkeur)
Organiseren, plannen en administratieve vaardigheden
Commercieel inzicht, klantgericht handelen en communicatieve vaardigheden en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid
 

Wie zijn wij?
Preuninger is een middelgrote dealerholding in Nederland en is de officiële vertegenwoordiger van de merken: Fiat (incl. Fiat Professional) Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Abarth, Mitsubishi en Hyundai voor de regio Haaglanden.

 


Wij bieden:

Een fulltime dienstverband in een moderne omgeving waar je de meest geavanceerde apparatuur en een gemotiveerd team van leuke collega's aantreft. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris. 

Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een cultuur waarbij eerlijkheid, alert blijven en hard werken hand in hand gaan. Aangevuld met een gezonde dosis humor maakt dit onze vestigingen tot dynamische ondernemingen met een goede sfeer. 

 


Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van personeelszaken naar:

personeelszaken@preuninger.nl

 

Voorraad

Er staan altijd meer dan 200 occasions voor u klaar

Bekijk onze voorraad

Meer informatie

U kunt contact opnemen met één van onze vestigingen. Of via het contactformulier.

Naar contactpagina

Klanten
onze klanten beoordelen ons met een

8,6