Vacature Service Adviseur (m/v) (Fulltime)

Vacature Service Adviseur (m/v) (Fulltime)

Als Service Adviseur bij Preuninger Automotive ben je verantwoordelijk voor het contact met klanten die hun voertuig brengen voor onderhoud en reparatie. 

Jij bent de spil tussen klant en werkplaats. 

Als een ware gastheer/vrouw bepaal en vertaal je de wensen van de klant naar de werkplaats, bereidt je tijdig werkorders voor en stemt met het magazijn af welke onderdelen benodigd zijn. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook daadwerkelijk is uitgevoerd. Bij meerwerk overleg je deze met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd. Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en factuur uitgebreid toe.

 

Wie wij zoeken:

Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die van aanpakken houdt en zijn/haar eigen werkzaamheden goed kan plannen. Je bent communicatief sterk en klantgericht, ook op de momenten dat het druk is. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze relaties van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen en zij daar zo min mogelijk hinder van hebben. Daarnaast: verricht je samen met je team, administratieve- en organisatorische werkzaamheden.

De doelstelling is om zo productief mogelijk de werkplaatsafdeling te exploiteren met behoud van de vereiste servicegraad en kwaliteit. 

 

Vereisten:

  • Je bent vriendelijk, klantgericht, accuraat, energiek, flexibel, leergierig en houdt van uitdagingen
  • Minimaal MBO-denkniveau
  • Werkervaring in een automotive bedrijf (bij voorkeur)
  • Organiseren, plannen en administratieve vaardigheden
  • Commercieel inzicht, klantgericht handelen en communicatieve vaardigheden en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

 

Wie zijn wij?
Preuninger is een midden grote dealerholding in Nederland en is de officiële vertegenwoordiger van de merken: Fiat (incl. Fiat Professional) Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Mitsubishi en Hyundai voor de regio Haaglanden.

 

Wij bieden:

Een fulltime dienstverband in een moderne omgeving waar je de meest geavanceerde apparatuur en een gemotiveerd team van leuke collega's aantreft. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris. 

Goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als een cultuur waarbij eerlijkheid, alert blijven en hard werken, hand in hand gaan. Aangevuld met een gezonde dosis humor maakt dit onze vestigingen tot dynamische ondernemingen met een goede sfeer. 

 

Geïnteresseerd?

Stuur dan je motivatie en CV ter attentie van personeelszaken naar:

personeelszaken@preuninger.nl

 

Voorraad

Er staan altijd meer dan 200 occasions voor u klaar

Bekijk onze voorraad

Meer informatie

U kunt contact opnemen met één van onze vestigingen. Of via het contactformulier.

Naar contactpagina

Klanten
onze klanten beoordelen ons met een

8,6